Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Sănătății din Elveția cere cetățenilor să nu se mai sărute pe obraz

Ministrul elveţian al Sănătăţii, Alain Berset, a declarat că elveţienii ar trebui să renunţe la obiceiul de a se săruta pe obraz atunci când se întâlnesc, pentru evitarea riscurilor cu privire la coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

01.03.2020 - 17:44

În Elveţia şi în Franţa, este ceva obişnuit ca oamenii să se sărute pe obraz atunci când se întâlnesc, ca formă de salut. În Elveţia, salutul include trei săruturi pe obraz, iar în Franţa două

“Ştim că menţinerea distanţei este cea mai bună cale de încetinire a propagării virusului. De aceea renunţarea la sărutul pe obraz este o măsură care ar trebui să fie luată în considerare în cel mai serios mod”, a afirmat Berset pentru SonntagZeitung, potrivit Reuters.

Vineri, ministrul francez Olivier Veran i-a sfătuit pe compatrioţii săi să nu îşi dea mâna, însă nu a spus nimic despre sărutul pe obraz.

Spălarea frecventă sau dezinfectarea mâinilor este principala recomandare a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru prevenirea propagării virusului.

În Elveţia cazurile de infectare cu coronavirus nu sunt multe, mai puţin de 20. Autorităţile au interziis evenimentele care ar atrage participarea a cel puţin 1.000 de persoane, a terminat Agerpres..

Citește totul despre:

Comentarii

loading...