23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăInternaționalMesajul transmis de actorii Harry Potter la ultima lansare din seria cinematografică

Mesajul transmis de actorii Harry Potter la ultima lansare din seria cinematografică

Fanii Harry Potter au umplut piaţa din centrul Londrei pentru a-şi lua la revedere de la vrӑjitorul ochelarist ale cӑrui aventuri au început înainte ca mulţi dintre ei sӑ se nascӑ.

Protagoniştii ce au crescut odatӑ cu filmele îşi exprima aici emoţiile în legӑturӑ cu sfӑrşitul filmelor.
Daniel Radcliffe, care îl joacӑ pe micul vrӑjitor, declarӑ: „ Este un moment când trebuie sӑ te relaxezi şi sӑ îţi dai seama cӑ e foarte tare ce se întâmplӑ. E puţin trist dar în general e ceva de care sunt mândru.” El adaugӑ „Legӑtura dintre mine , Rupert şi Emma nu va putea fi ruptӑ pentru cӑ numai noi ştim cum e sӑ trӑieşti într-o astfel de nebunie timp de 10 ani. Îmi va fi foarte dor de ei şi de Harry, copilul inocent. Dar sunt foarte mândru de ultimul film. Nu pot sӑ cuprind tot ce a însemnat Harry Potter pentru mine.”

Emma Watson, care o joacӑ pe Hermione Granger, spune cӑ acest rol i-a schimbat viaţa. „Hermione a fost ca o sorӑ pentru mine. Mi se pare atât de realӑ.” Declarӑ actriţa .„ Îmi va fi dor sӑ o joc. M-a fӑcut sӑ fiu o persoanӑ mai bunӑ.” Ea mai spune: „Când oamenii mӑ întreabӑ de ce o sӑ îmi fie cel mai mult dor, rӑspunsul este desigur, de oamenii ce au lucrat la film. Dar cel mai dor îmi va fi sӑ o joc pe Hermione.”

Rupert Grint, cel care îl interpreteazӑ pe Ron Weasley a spus cӑ a fost emoţionant sӑ vadӑ ultimul film.”Fiecare film a fost atât de special.” Întrebat care a fost cel mai important moment din serie a rӑspuns: „Acesta este.”

Snitchseeker descrie filmul: „ Harry Potter şi Îngerii Morţii : Partea a 2-a” începe unde s-a terminat prima, când Voldemort obţine Bagheta de Şoc. Povestea creşte spre punctul culminant, povestea este cursa celor trei: Harry, Hermione şi Ron de a distruge horcrux-urile înante sӑ îi gӑseascӑ Cap-de Mort. Filmul este în definitv despre puterea iubirii şi iertӑrii. Nu e la fel de puternic precum cartea dar cu siguranţӑ te va impresiona. Cele douӑ filme funcţioneazӑ mai bine ca unul singur,cu siguranţӑ.”

J.K.Rowling, creatoarea fenomenului a informat mulţimea cӑ nu are nici un plan imediat de a învia vrӑjitorul dar ca ea nu „spune niciodatӑ niciodatӑ”. A mai adӑugat: „ E copilul meu şi dacӑ vreau sӑ îl soct afarӑ sӑ se joace, am sӑ o fac.”

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă