Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mască obligatorie în capitala SUA. Nu scapă nici măcar Trump

Masca de protecție a nasului și a gurii devine obligatorie în Washington, capitala SUA, atunci când se iese din casă.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2020 - 08:57

Muriel Bower, primarul capitalei SUA, a înăsprit începând de miercuri regulile privind portul măștii de protecție. Aceasta devine obligatorie la părăsirea domiciliului și nu exclude celelalte măsuri de protecție, cum ar fi păstrarea distanței și evitarea locurilor aglomerate.

"Oamenii trebuie să poarte mască atunci când îşi părăsesc locuinţa dacă este probabil să intre în contact cu cineva mai mult de un scurt moment.", a explicat primarul democrat al Washingtonului, citat de AFP, care a anunţat această măsură împreună cu sloganul "E simplu, când pleci de-acasă, trebuie să porţi mască!"

Sunt exceptați de la această regulă sportivii în plin exercițiu și aflați la depărtare de alte persoane. Edilul capitalei Washington încearcă prin instituirea obligativității purtării măștii să pună stop creșterii evidente a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Comentarii