16.1 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalMarius Stan: "Voi continua în mod sigur colaborarea cu Dorinel Munteanu"

Marius Stan: „Voi continua în mod sigur colaborarea cu Dorinel Munteanu”

Sute de gălăţeni au venit vineri dimineaţă în Restaurantul Ca Jou să îşi bea cafeaua cu cei doi realizatori ai programului „Deşteptarea” de la Europa FM, Monica Anghel şi Bogdan Miu.

Atmosfera a devenit incendiară în cafenea în momentul în care şi-au făcut apariţia invitaţii speciali, căpitanul echipei Oţelul Galaţi, Sergiu Costin şi Preşedintele Clubului, Marius Stan. Ropotele de aplauze şi ritmurile piesei „We are the champions” i-au ridicat pe toţi cei prezenţi în picioare şi i-au făcut să strige la unison preţ de câteva minute „Hai Oţelul!”.

„Am găsit în Galaţi oameni extraordinari. A fost o atmosferă superbă. Ne vom întoarce de fiecare dată când vom avea ocazia aici,” a declarat Monica Anghel.

Bogdan Miu a fost foarte încântat să-i cunoască pe doi dintre reprezentanţii campioanei naţionale la fotbal: „Mă simt onorat că l-am cunoscut pe Preşedintele Clubului, Marius Stan şi pe căpitanul campioanei, Sergiu Costin sunt oameni deosebiţi. Să joci cu unele dintre cele mai bune echipe de club ale Europei nu este tocmai uşor, dar nici câştigarea titlului de campioană a României nu a fost o misiune uşoară .”

În exclusivitate pentru Europa FM, Marius Stan a declarat faptul că-i va prelungi contractul antrenorului echipei, Dorinel Munteanu: „E prelungit deja contractul lui Dorinel Munteanu chiar şi fără să semnam. Noi nu trebuie să scriem foarte mult, nu am vorbit foarte mult, alţii se ocupă cu acest lucru, pentru noi două vorbe înseamnă mai mult decât un contract scris. Vom continua în mod sigur colaborarea.”

Următorul oraş în care Monica şi Bogdan vor da „Deşteptarea” este Cluj, pe 27 mai. 

Cele mai citite

Ludovic Orbul sau ratatul de serviciu

Tu te lauzi că Ludovicul înainte ți s-a pus?… Ce-l mâna pe el în luptă, ce-a voit acel exclus? Cam așa ar suna acum versurile...

Termofocare inteligente: Controlul încălzirii cu ajutorul tehnologiei moderne

Salut, dragă cititorule! Ți s-a întâmplat vreodată să te întorci acasă într-o seară rece de iarnă și să-ți dorești ca locuința ta să fie...

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute...
Ultima oră
Pe aceeași temă