Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Liderul din Coreea de Nord a anunțat pe Facebook: "Nu sunt mort"

Liderul comunist de la Phenian, Kim Jong-un, a postat, pe Facebook, marți dimineață, un text extrem de scurt.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.04.2020 - 16:07

"I'm not dead", a postat, pe Facebook, Kim Jong-un.

Evident, este imposibil de verificat dacă acest text a fost scris chiar de președintele statului nord-coreean sau doar de persoana însărcinată să-i administreze contul de Facebook.

Cu trei ore mai înainte, pe același cont de Facebook fuseseră postate secvențe din filme de propagandă mai vechi, în care Kim Jong-un era întâmpinat cu bucurie de muncitori și de militari la diferite evenimente din Coreea de Nord.

Asemenea filme de propagandă par menite să asigure liniștea populației, în contextul în care tot mai multe zvonuri susțin că liderul comunist este deja mort și că sora lui mai mică, Kim Yo-jong, ar urma să preia puterea la Phenian.

Comentarii