15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalLasertag, pictură pe tricouri şi book corner la B'ESTFEST

Lasertag, pictură pe tricouri şi book corner la B’ESTFEST

B’ESTFEST Summer Camp vine cu foarte multe surprize nu doar pentru iubitorii de muzică, ci şi pentru cei de distracţie de toate felurile. În zonele de Playground, Lake Lounge şi Arts&Crafts, între două concerte şi o bere publicul se va putea delecta cu un joc de lasertag, o carte bună pe marginea lacului sau un workshop de pictură pe tricouri.  B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfăşura în perioada 1-3 iulie, la iarbă verde, pe malul lacului Pasărea din comună Tunari (în nordul Bucureştiului, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere). 
 
 Academia de Paintball va amenaja în cadrul zonei de Playground un teren special de lasertag cu o suprafaţa de 1000 mp, ce va arăta ca un veritabil câmp de luptă, dotat cu obstacole şi nocturnă. Echipamentul, singurul de acest gen disponibil în ţară, va permite desfăşurarea jocului de lasertag şi în spaţii deschise pe timp de zi.
 
 Anul acesta la B’ESTFEST Summer Câmp, Lecturi Urbane va amenaja pe marginea lacului, în zona Lake Lounge, un book corner unde pasionaţii de lectură (şi de pauze de relaxare, desigur) vor putea împrumuta şi citi cărţi din diferite domenii, în funcţie de preferinţe.
 
 Pentru cei mai indemanateci spectatori, B’ESTFEST Summer Camp a pregătit câteva workshop-uri în zona de Arts&Crafts, printre acestea numărându-se şi un workshop de pictură pe tricouri, susţinut de Cristina Mihaela Rădulescu. Pe lângă acest workshop, Cristina va organiza în spaţiul festivalului şi o expoziţie de pictură modernă, alături de alţi artişti autohtoni.
 
Line-up-ul festivalului va include trupe că Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly şi Hadouken!.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă