Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

#KillKavanaugh, sugestie de căutare pe Twitter

Căutarea cuvântului ”kill” pe platforma Twitter are ca efect o sugestie șocantă, ”#KillKavanaugh”.

Share

George Coman 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2018 - 17:08

Brett Kavanaugh este judecătorul american propus de președintele Donald Trump pentru poziția vacantă de la Curtea Supremă. De asemenea, atunci când utilizatorii tastează primele două litere ale cuvântului ”kill”, a treia sugestie oferită de Twitter este aceeași: ”#KillKavanaugh”, iar dacă utilizatorii scriu prima literă, ”k”, propunerea ”KillKavanaugh” este a patra sugestie. Twitter sugerează astfel că mulți dintre utilizatorii săi ar putea fi interesați de un hashtag  despre uciderea judecătorului american.

Brett Kavanaugh se află în prezent în centrul unui scandal de imagine în SUA, după nominalizarea sa la Curtea Supremă. Patru femei l-au acuzat, brusc, în ultima lună, de abuzuri sexuale, în contextul în care nici o astfel de acuzație nu a fost formulată în decursul celor 26 de ani de când e judecător. Nici una din cele patru femei nu și-a probat acuzațiile cu probe.

Comentarii

loading...