10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalJoe Biden se pregătește de o confruntare cu Donald Trump în 2024

Joe Biden se pregătește de o confruntare cu Donald Trump în 2024

El consideră că există “posibilitatea foarte reală” de a-l avea ca adversar pe Donald Trump, afirmă Ron Klain, şeful Cancelariei prezidenţiale de la Washington.
Joe Biden ştie că “există posibilitatea foarte reală” de a-l avea ca adversar pe fostul preşedinte Donald Trump în anul 2024, a declarat Ron Klain, conform site-ului Axios.com şi publicaţiei The Hill.

“Nu aş vrea să fac evaluări sau să îl subestimez pe Donald Trump ca adversar dacă va decide să candideze. Experienţa mea este că preşedinţii în funcţie sunt judecaţi în funcţie de rezultate. Preşedintele Trump avea o reputaţie slabă în 2020. Joe Biden speră să aibă rezultate puternice dacă va candida din nou în 2024”, a explicat Ron Klain.

Au existat semne de întrebare privind o nouă candidatură a lui Joe Biden în anul 2024, când ar avea 81 de ani. Însă preşedintele SUA a semnalat recent că intenţionează să candideze pentru al doilea mandat. “Planul meu este să candidez pentru a fi reales, acestea sunt speranţele mele”, a afirmat Joseph Biden pe 25 martie. Totuşi, Biden a subliniat că acestea sunt “speranţele” lui, dar nu vrea să facă “planuri sigure înainte cu trei ani şi jumătate”.

La rândul său, fostul preşedinte Donald Trump a semnalat în mai multe rânduri că intenţionează să candideze în scrutinul prezidenţial din 2024.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Minivacanța de Paște după intrarea în Schengen. Peste 55% dintre români spun că vor călători mai mult în țările din spațiul Schengen de acum...

Românii se pregătesc pentru cea mai lungă minivacanță din acest an, în contextul în care anul acesta cele două sărbători (1 Mai și Paște)...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă