13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalJeff Bezos: Atacurile lui Trump asupra-mass media sunt periculoase

Jeff Bezos: Atacurile lui Trump asupra-mass media sunt periculoase

“Este periculos să diabolizezi media”, a afirmat Jeff Bezos, în cursul unei recepţii la organizaţia Economic Club la Washington. “Este periculos să califici media ca fiind rele. Este periculos să spui că ele sunt inamicii poporului”, a adăugat el.

“Trăim într-o societate unde nu sunt doar legile ţării care ne apără… Sunt de asemenea şi normele sociale (…) Acest lucru funcţionează pentru că noi credem în cuvintele” scrise în paginile ziarelor, a mai spus el.

Potrivit lui Jeff Bezos, preşedintele american Donald Trump şi personalităţile publice trebuie să se aştepte să fie supuse unui control din partea opiniei publice şi a mass-media, pe care îl consideră “sănătos”.

Se pare că este prima dată când şeful Amazon, ţintă frecventă a lui Donald Trump, îi transmite reproşuri directe şi în public.

“Apăr (The Washington) Post”, a declarat Jeff Bezos. “Nu simt nevoia să apăr Amazon”, a adăugat el.

Îngrijorat de invectivele preşedintelui la adresa presei, Jeff Bezos a afirmat în schimb că nu este prea îngrijorat de viitorul mass-media de informare. “Suntem foarte puternici în această ţară. Media merg bine”, a spus el.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a adăugat că a avut “mai multe discuţii” cu Donald Trump, fără a face alte precizări.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă