Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Japonia: Plante de cannabis descoperite într-o clădire folosită de parlamentari

Patru plante de canabis au fost descoperite într-o clădire din Tokyo folosită de parlamentarii japonezi, a declarat pentru AFP un responsabil al edificiului, un fapt inedit într-o ţară unde legislaţia împotriva drogurilor este extraordinar de severă.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2018 - 12:07

Un vizitator a fost cel care a remarcat joi plantele ciudate, a explicat responsabilul cu mentenanţa clădirii unde lucrează senatorii.

Autorităţile capitalei au fost imediat înştiinţate, iar doi funcţionari au venit imediat la sediu pentru a constata şi a smulge din rădăcini plantele.

Provenienţa plantelor de canabis nu este cunoscută, "ne-au explicat că seminţele de marihuana ar putea fi transportate de vânt sau în excrementele păsărilor", a declarat responsabilul cu întreţinerea clădirii.

Plantele în chestiune ar avea în jur de două săptămâni, notează acesta.

Toate drogurile sunt interzise în Japonia. Se întâmplă însă ca personalităţi să fie arestate şi ultramediatizate pentru posesie de marihuana sau de alte opiacee, pentru a-i descuraja pe consumatori.

Comentarii

loading...