10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalIncident în fața Palatului Buckingham

Incident în fața Palatului Buckingham

Un bărbat înarmat cu un pistol cu electroşocuri a fost arestat duminică la intrarea rezervată vizitatorilor în Palatul Buckingham din Londra, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a, a declarat poliţia britanică, respingând o pistă teroristă, relatează AFP şi Reuters.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut iniţial de serviciile de securitate şi apoi predat poliţiei, a anunţat Scotland Yard într-un comunicat.

Acest incident “nu este de natură teroristă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru AFP. “Este vorba despre un incident izolat”. Bărbatul a rămas în arestul poliţiei duminică după-amiază.

La Londra s-a deschis în iunie procesul unui bărbat acuzat de “pregătirea unui act de terorism”. El a încercat în august 2017 să atace cu o sabie poliţiştii din faţa Palatului Buckingham şi a numit-o pe regină drept “inamicul lui Allah”. Niciun verdict nu a fost încă pronunţat în acest caz.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă