Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Palatul Buckingham a dat publicității primele fotografii oficiale cu micul prinț

Palatul Buckingham a dat publicităţii primele fotografii oficiale ale celui mai tânăr membru al Casei Regale, prinţul Louis, care s-a născut pe 23 aprilie.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 06.05.2018 - 08:04

Prima fotografie îl prezintă pe mezinul Ducilor de Cambridge singur, îmbrăcat în alb şi sprijinit de o pernă. Fotografia a fost făcută pe 26 aprilie, când avea doar trei zile.

În a doua fotografie, prinţul Louis este în braţele surorii mai mari, prinţesa Charlotte, care îl pupă drăgăstos pe creştet. Poza a fost făcută în ziua când mica prinţesă de Cambridge a împlinit trei ani, adică pe 2 mai. Fotografiile au fost făcute chiar de mama copiilor, Ducesa Catherine.

Din fotografii lipsește însă George, întâiul născut al ducilor de Cambridge. Ultimele fotografii cu el sunt din 23 aprilie, când a mers alături de sora lui, împreună cu tatăl lor, să-și vadă noul frățior, la spitalul unde Ducesa de Cambridge tocmai îl născuse pe Louis.

Prinţul Louis Arthur Charles este al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii şi al celorlalte 15 regate ale Commonwealth-ului, după bunic, tată, frate şi soră. Deoarece este prea mic, mezinul ducilor de Cambridge nu va merge la nunta unchiului său, Prinţul Harry, cu Meghan Markle, care are loc pe 19 mai.

Comentarii