21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăInternaționalFolk Maraton, pe 4 octombrie la Sala Palatului

Folk Maraton, pe 4 octombrie la Sala Palatului

Ediţia din acest an a evenimentului deja celebru „Folk Maraton” va aduna cele mai distinse nume ale genului în miez de toamnă, la ceas de seară, în Capitală, mai exact pe 4 octombrie 2011, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului.  
 
 Organizat fiind de Centrul pentru artele spectacolului „Sala Palatului”, evenimentul va reuni un număr impresionant de exponenţi ai genului folk. Alexandru Andrieş, Florin Chilian, Mircea Vintilă / Brambura, Maria Gheorghiu, Alina Manole Band, Emeric Set, Hara, Ducu Bertzi / Mihai Neniţă, Doru Stănculescu, Zoia Alecu, Adrian Sarmasan, Laci Kovacs, Jimi Laco şi Ţapinarii sunt doar o parte dintre cei ce vor da viaţă acestui regal folk desăvârşit.
 
 Un spectacol deosebit ce va întrece aşteptările prin însuşi complexitatea sa şi numărul mare de artişti care vor dărui intensiv muzică folk 100% în stare pură şi vor crea o explozie de bună dispoziţie pe parcursul serii. Din program se remarcă şi un moment special comemorativ Florian Pittiş care va emoţiona şi va umple de nostalgie atmosfera întregului eveniment.
 
 Alături de „greii” folk-ului, pe scena Sălii Palatului vor urca şi tineri folk-işti, poate nu suficient de cunoscuţi, însă cu un potenţial muzical deosebit, care vor oferi publicului recitaluri de calitate. Oportunitatea oferită proaspetelor talente va contribui cu siguranţă la regenerarea acestui gen muzical, deschizându-le acestora noi orizonturi din punct de vedere muzical.
 
 Biletele se găsesc în reţeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center – et. 2, locaţiile Music Box (Matei Basarab numărul 16 şi Şoseaua Pipera numărul 2), librăria Mihai Eminescu, Sală Palatului şi Palatul Copiilor sau se pot rezerva online pe www.vreaubilet.ro.
 
 Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie astfel: Cat VIP- 100 Lei, Cat. I – 80 Lei, Cat. II -70 Lei, Cat III -60 de Lei, Cat IV – 40 Lei. 
  

Cele mai citite

România și-a stabilit lotul pentru Billie Jean King Cup

România a anunțat echipa cu care va participa în premieră la turneul final Billie Jean King Cup, unde va întâlni Japonia în optimile de...

Legenda fotbalului italian, Salvatore Schillaci, a murit la 59 de ani

Salvatore „Toto” Schillaci, eroul Italiei de la Campionatul Mondial din 1990, a murit la vârsta de 59 de ani, după o lungă luptă cu...

Amnistia fiscală stârnește suspiciuni din cauza grabei și lipsei de comunicare, avertizează experții

Amnistia fiscală recent adoptată de guvern continuă să ridice semne de întrebare, în special din cauza grabei cu care a fost aprobată și a...
Ultima oră
Pe aceeași temă