22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalFilmul SF "Gardienii galaxiei", cele mai mari vรขnzฤƒri de bilete din aceastฤƒ...

Filmul SF „Gardienii galaxiei”, cele mai mari vรขnzฤƒri de bilete din aceastฤƒ varฤƒ

Lungmetrajul SF "Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy" revine pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasฤƒri totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vânzฤƒri de bilete din aceastฤƒ varฤƒ, informeazฤƒ Mediafax.

Acest lungmetraj SF, în care abundฤƒ efectele speciale ลŸi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper ลŸi Vin Diesel, prezintฤƒ povestea unui aventurier care se aliazฤƒ cu patru extratereลŸtri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei", regizat de James Gunn ลŸi distribuit pe plan internaลฃional de compania Walt Disney Pictures, a obลฃinut încasฤƒri de 17,63 de milioane de dolari de vineri pânฤƒ duminicฤƒ, în cinematografele nord-americane, revenind de pe poziลฃia a doua pe locul întâi.

Pe locul al doilea în box office a coborât pelicula "ลขestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", aflatฤƒ anterior, douฤƒ sฤƒptฤƒmâni la rând, în vârful ierarhiei. Filmul regizat de Jonathan Liebesman a avut încasฤƒri de 16,8 milioane de dolari la sfârลŸitul sฤƒptฤƒmânii trecute. Readucându-le la viaลฃฤƒ într-un film live-action pe îndrฤƒgitele ลฃestoase, personaje extrem de populare în anii '80, producฤƒtorul Michael Bay ลŸi regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiinลฃaลฃi de criticii de specialitate, însฤƒ acest lucru nu a împiedicat lungmetrajul "Teenage Mutant Ninja Turtles" sฤƒ debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american, în urmฤƒ cu trei sฤƒptฤƒmâni. 

Locul al treilea este ocupat de "If I Stay", un film nou intrat în cinematografe, cu încasฤƒri, în primul weekend, de 16,35 de milioane de dolari. Regizat de R.J. Cutler ลŸi avându-i în distribuลฃie pe Chloë Grace Moretz, Mireille Enos ลŸi Jamie Blackley, filmul prezintฤƒ povestea unei tinere care suferฤƒ un accident de maลŸinฤƒ din cauza cฤƒruia intrฤƒ în comฤƒ, timp în care are o experienลฃฤƒ "în afara corpului" ลŸi trebuie sฤƒ decidฤƒ dacฤƒ sฤƒ revinฤƒ la viaลฃa pe care o avea sau sa îลŸi urmeze visul ลŸi sฤƒ schimbe cursul lucrurilor radical.

Pe locul al patrulea s-a situat pelicula "Hai sฤƒ fim poliลฃiลŸti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung sฤƒ fie confundaลฃi de mafia localฤƒ cu doi poliลฃiลŸti adevฤƒraลฃi, "Hai sฤƒ fim poliลฃiลŸti!" a avut încasฤƒri de 11 milioane de dolari de vineri pânฤƒ duminicฤƒ.

Locul al cincilea este ocupat de o altฤƒ premierฤƒ, "When the Game Stands Tall", în regia lui Thomas Carter, cu Jim Caviezel, Alexander Ludwig, Laura Dern. Filmul spune povestea legendarului antrenor de fotbal american Bob Ladouceur, care a preluat o echipฤƒ relativ necunoscutฤƒ ลŸi a reuลŸit un parcurs de 151 de meciuri fฤƒrฤƒ nicio înfrângere, un record neatins în niciun alt sport în Statele Unite. Pelicula a obลฃinut încasฤƒri de 9 milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Filmul "Darul lui Jonas/ The Giver" ocupฤƒ poziลฃia a ลŸasea, cu încasฤƒri de 6,73 de milioane de dolari. Regizat de Philip Noyce, cu Meryl Streep ลŸi Jeff Bridges în distribuลฃie, filmul prezintฤƒ o societate distopicฤƒ, în care oamenii trฤƒiesc ca niลŸte roboลฃi pentru nu mai au nici amintiri, nici emoลฃii, cu excepลฃia unui tânฤƒr, care ar putea sฤƒ schimbe totul în viaลฃa lor.

Partea a treia a seriei "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" s-a situat pe poziลฃia a ลŸaptea, cu încasฤƒri de 6,6 milioane de dolari în weekend. Pelicula, regizatฤƒ de Patrick Hughes, îi are în distribuลฃie pe Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes ลŸi Harrison Ford.

Filmul "Sin City: Am ucis pentru Ea" s-a clasat, în primul weekend de proiecลฃii în cinematografele nord-americane, pe poziลฃia a opta, cu încasฤƒri de 6,47 de milioane de dolari. Pelicula este continuarea filmului "Sin City" din 2005, regia fiind semnatฤƒ de Robert Rodriguez ลŸi Frank Miller. Din distribuลฃie fac parte actori de renume care au decis sฤƒ îลŸi reia rolurile jucate în filmul original – Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson ลŸi Jamie King – ลŸi nou veniลฃii în aceastฤƒ francizฤƒ, actorii Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Ray Liotta, Dennis Haysbert, Jeremy Piven, Christopher Meloni ลŸi Eva Green.

Filmul "Rฤƒzboi în bucฤƒtฤƒrie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, s-a clasat pe poziลฃia a noua, cu încasฤƒri peste weekend de 5,56 de milioane de dolari. Pelicula spune povestea întâlnirii într-un sat din sudul Franลฃei între proprietara unui restaurant celebru, interpretatฤƒ de Helen Mirren, ลŸi o familie indianฤƒ, care deschide un stabiliment concurent.

Pelicula "În mijlocul furtunii/ Into the Storm", regizatฤƒ de Steven Quale, ocupฤƒ locul al zecelea, cu încasฤƒri de 3,8 milioane de dolari în weekend. Filmul, care include imagini spectaculoase, prezintฤƒ povestea unui grup de vânฤƒtori de tornade care filmeazฤƒ o furtunฤƒ extrem de puternicฤƒ în Statele Unite ale Americii.

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Sarea recristalizatฤƒ din Romรขnia care provine dintr-un zฤƒcฤƒmรขnt vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizatฤƒ vรขndutฤƒ de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ศ™i Turismului: โ€žศ˜tiaศ›i...

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ