17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăInternaționalFilm: Patimi - filmul pare un trip, adică o călătorie cu combustibil...

Film: Patimi – filmul pare un trip, adică o călătorie cu combustibil interzis de lege

Au apus de mult vremurile în care Mickey Rourke era un tip cuceritor (vezi „Nouă săptămâni şi jumătate”). În ultima vreme îşi cultivă imaginea de bărbat şifonat şi deranjat binişor la minte (de altfel cu acte în regulă, convins fiind că numai câinii l-au putut aduce pe calea cea bună, sunt chiar mai eficienţi decât tratamentul psihiatric ce i-a fost administrat). Dar se pare că îl prinde stilul.

Filmul începe destul de misterios neştiind bine la ce să te aştepţi, chiar dacă bătaia pe o stradă lăturalnică s-a mai văzut. Al doilea personaj intrat în scenă este Megan Fox, o fată foarte frumoasă despre care s-a vorbit mult mai ales după „Transformers” şi „Jennifer’s Body”. Punctul comun dintre cei doi pare a fi botoxul. Dar şi o poveste de iubire pe ecran. Femeia-pasăre şi nu înger, aşa cum s-ar putea crede, duce cu gândul la un personaj mai de demult, cu mult mai înduioşător: Fifi Înaripatul.

Elementul surpriză îl constituie Bill Murray, aproape de nerecunoscut, care apare plângându-se că i-a fost sedusă nevasta cu aripi. Regizorul s-a mai întâlnit cu Bill pe vremea când el era doar un producător asociat, iar Bill protagonistul strălucit din „Rătăciţi printre cuvinte”. La limita dintre vis şi realitate, filmul pare un trip, adică o călătorie cu combustibil interzis de lege. Estetic, tatuajele fac toţi banii.

PATIMI/PASSION PLAY
3 stele din 5
SUA, 2010, 1h 30min.
Regie: Mitch Glazer
Cu: Mickey Rourke, Megan Fox, Bill Murray, Kelly Lynch
Preţ: 51,90 lei.
Distribuit de ProVideo

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă