20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalElicopter militar german se prăbușește în nordul Germaniei

Elicopter militar german se prăbușește în nordul Germaniei

 Cel puțin o persoană a fost ucisă și alta grav rănită după ce un elicopter militar s-a prăbușit în nord-vestul Germaniei.

Accidentul a avut loc în apropierea cartierului Hameln din Saxonia, potrivit presei germane, citând un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri.

Aeronava a lovit un câmp de porumb la marginea pădurii. Accidentul a declanșat un și incendiu, a declarat oficialul brigadei de foc pe Twitter.

Între timp, poliția a închis întreaga zonă de prăbușire, în timp ce flăcările erau fost stinse. Hameln se află la doar 30 km distanță de un centru de instrucție de piloți din orașul Bueckeburg, potrivit lui Die Welt.

Elicopterul Eurocopter H135 zbura pe o misiune de antrenament a forțelor aeriene din Bueckeburg.

Accidentul a avut loc la doar o săptămână după ce o pereche de avioane Eurofighter ale Forțelor Aeriene germane s-au ciocnit în timpul antrenamentelor de zbor din nord-estul statului Mecklenburg-Pomerania de Vest.

Ambii piloți au reușit să se ejecteze după coliziune, dar, ore mai târziu, Forțele Aeriene au raportat că unul dintre ei murit.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă