17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăInternaționalDVD: Nevastă de împrumut/Just Go With It

DVD: Nevastă de împrumut/Just Go With It

Iar o nuntă (până şi în „Saga Amurg Zori de zi” Partea I e una cu o muritoare şi un vampir, şi cu binecunoscuţii pantofi incomozi, dar frumoşi, cu care s-au confruntat toate miresele de când lumea) cu nişte toalete destul de dubioase, numai bune de încadrat la rubrica „Aşa nu” sau „Prost îmbrăcate”.

Totul de fapt este o pregătire pentru ce urmează. Un tip, Adam Sandler, în prima fază, a minţit-o pe aleasă că ar fi însurat, şi-acum trebuie s-o scoată la capăt, închiriindu-şi o falsă soţioară. Sigur că povestea s-a mai văzut şi poate cea mai izbutită este în „Indiscret” cu Cary Grant şi Ingrid Bergman, sub bagheta neîntrecutului regizor Stanley Donen. Fireşte că Adam Sandler şi Jennifer Aniston nu au acelaşi şarm, dar pentru cine nu ştie, să-i zicem originalul… (nu-i timpul pierdut să-l caute, căci a ieşit pe DVD, fiind o peliculă din 1958, bazată pe o piesă de teatru a lui Normal Krasna).

Povestea de faţă este un pretext de amuzament, inclusiv pentru doi puşti, un băiat şi o fetiţă, care ar trebui să intre şi ei în joc, prin urmare şantajează cât pot şi se joacă, plini de haz şi cu un accent britanic de un cabotinism adorabil, pentru o ea în miniatură. Finalul este previzibil, dar nu strică o vizionare de week-end, cu o vacanţă pe ecranul de acasă.

 

NEVASTĂ DE ÎMPRUMUT/JUST GO WITH IT
3 stele din 5
SUA, 2011, 1h 57min.
Regie: Dennis Dugan.
Cu: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker, Nicole Kidman.
Preţ: 49,90 lei.

Distribuit de ProVideo

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă