Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: AFP

Două milioane de francezi s-au infectat cu Covid-19

Franța este cea mai afectată țară europeană în ceea ce privește numărul de cetățeni infectați cu noul coronavirus. Până acum peste 45.000 dintre cei cu Covid-19 și-au pierdut viața.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2020 - 12:22

Franța a depășit 2 milioane de cazuri de infectare cu Covid-19 și rămâne prima țară din Europa în ceea ce privește îmbolnăvirile cu noul coronavirus și pe locul 4 la nivel mondial, după SUA, India și Brazilia. Cu peste 45.000 decese în rândul persoanelor infectate Franța este pe locul 7 la nivel mondial.

Măsurile restrictive și carantina instutuită de autoritățile franceze au redus în ultimele zile ritmul de infectare până la puțin peste 9.000 cazuri în 24 ore după ce în data de 7 noiembrie s-a înregistrat un record nedorit de 87.000 noi cazuri zilnice.

Situația rămâne gravă în ceea ce privește persoanele infectate care și-au pierdut viața, Franța fiind devansată în Europa la acest capitol doar de Marea Britanie și Italia.

Citește totul despre:

#franta #francezi #covid-19

Comentarii