15.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăInternaționalDe 8 Martie, Teatrul Ion Creangă dedică spectacolul lectură “Micul prinţ” mamelor...

De 8 Martie, Teatrul Ion Creangă dedică spectacolul lectură “Micul prinţ” mamelor şi copiilor de la Centrul maternal „Casa Agar”

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Teatrul Ion Creangă sărbătoreşte mamele şi copiii aflaţi în Centrul maternal „Casa Agar”, dedicându-le spectacolul lectură “Micul prinţ”, susţinut de actriţele Carmen Palcu Adam şi Cornelia Pavlovici.

„Micul prinţ”, de Antoine de Saint Exupery, este una dintre cele mai îndrăgite povestiri scrise pentru copii. Eroul cărţii şi al spectacolului, locuitor al unei minuscule planete, porneşte într-o lungă călătorie, care se dovedeşte a fi, în cele din urmă, o adevărată aventură a cunoaşterii în urma căreia se vor descoperi nu doar noi tărâmuri şi fiinţe umane, ci şi un sens al existenţei omului în univers.

Teatrul Ion Creangă încearcă astfel să le ofere mamelor şi copiilor din centrul de plasament atât un sprijin emoţional, cât si unul educaţional. S-au alăturat iniţiativei, pentru a le oferi un mărţişor cât mai complet, următorii parteneri: Curtea Veche Publishing, Fundaţia Renaşterea, Kdo.ro, Nestlé Cereale Mic Dejun, Rotary Triumph Bucureşti, Vavian Pharma.

“Asociaţia Touched România, prin Proiectul Centrul Maternal „Casa Agar”, are ca scop ajutorarea cuplului mamă-copil aflat în dificultate. Unul dintre obiectivele asociaţiei este consolidarea ataşamentului între mamă şi copil prin petrecerea unui timp de calitate împreună. Încurajăm fiecare mamă să urmărească îndeaproape dezvoltarea emoţională şi educaţională a copilului său. Colaborarea cu Teatrul Ion Creangă sprijină tocmai această iniţiativă! Considerăm că sunt binevenite cât mai multe astfel de proiecte, prin care beneficiarii programelor noastre să fie stimulaţi educaţional şi, la rândul lor să facă o diferenţă în societate!” declară Estera Chiriluţă, asistent manager la Centrul maternal „Casa Agar”.

În paralel cu această activitate, Teatrul Ion Creangă a programat, cu începere de la ora 10.00 la sala de spectacole de pe str. Lipscani nr.53, spectacolul “De-aş fi Scufiţa Roşie”, iar cu începere de la ora 18.00, “D-l Goe, Vizită, Pedagog de şcoală nouă – Mofturi”. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 021.317.85.90. Mai multe detalii despre reprezentaţii şi preţul biletelor, puteţi afla de pe www.teatruioncreanga.ro sau de pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

Cele mai citite

Netanyahu spune că Israelul se confruntă cu un război pe șapte fronturi

Netanyahu a afirmat că Israelul are dreptul să se apere și că nu îi va uita pe cei 101 ostatici pe care îi va...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...

Germania, Franța și alte state UE fac eforturi pentru a accelera întoarcerea migranților în țările lor

Șaptesprezece țări europene au cerut Comisiei Europene să înăsprească regulile UE privind returnarea migranților ilegali în țările lor de origine Scrisoarea către Comisia Europeană a...
Ultima oră
Pe aceeași temă