Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Curtea Supremă din Marea Britanie consideră că legea avortului din Irlanda încalcă drepturile omului

Majoritatea judecătorilor Curţii Supreme din Marea Britanie consideră că actuala lege a avortului din Irlanda de Nord, care interzice avortulexceptând situaţia în care viaţa mamei este în pericol, nu este compatibilă cu drepturile omului, scrie Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2018 - 12:45

Opinia a fost formulată în contextul respingerii unui apel pe această temă făcut de Comisia pentru Drepturile Omului din Irlanda de Nord, argumentul Curţii Supreme fiind că aceasta  nu are autoritatea necesară pentru a aduce cazul în faţa Curţii Supreme.

Curtea Supremă nu a publicat o decizie oficială.

Comentarii

loading...