22.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăInternaționalConcertul Scorpions: de azi, bilete disponibile în toată ţara

Concertul Scorpions: de azi, bilete disponibile în toată ţara

 Ieri – 13 februarie, s-a terminat perioada de promoţie pentru achiziţia biletelor la concertul trupei Scorpions ce va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena. 2000 de norocoşi au cumpărat bilete reduse cu 15% la Gazon A şi Golden Circle. De astăzi, 14 februarie, biletele se vor găsi şi în ţară.

Începând din 7 iunie în Bucureşti, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formaţiei Scorpions, pentru ca în 9 iunie românii să fredoneze alături de marii artişti versurile din „Wind of Change”, „Still Loving You” şi alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.
 
 Membrii Scorpions vor ajunge în Bucureşti cu două zile înainte de concert cu un avion privat din Budapesta, urmând că la aeroport să fie aşteptaţi de 5 limuzine.
 
 Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events. „Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să îi aducem pentru ultima oară la Bucureşti”, a declarat Sorin Săraru, din partea organizatorilor.  
Preţurile biletelor sunt următoarele:  128 lei – Gazon B , 190 lei – Gazon A,  265 lei – Golden Circle,  350 lei – Tribună.
  

Cele mai citite

Premierul Barnier, arhitectul unui nou capitol politic pentru Franța

Michel Barnier a dezvăluit echipa de guvernare, după luni de negocieri și tergiversări Președintele Macron l-a numit premier pe Michel Barnier, fostul negociator al Uniunii...

Zelenski țintește NATO, UE și puterea armelor

Kievul rămâne secret cu privire la conținutul unui „plan de victorie”, pe care Zelenski vrea să-l discute întâi cu Joe Biden, săptămâna viitoare Pe lângă invitația...

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...
Ultima oră
Pe aceeași temă