Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Compania Tesla apelează la furnizori pentru a supravieţui

Tesla le-a cerut tuturor furnizorilor săi să trimită înapoi o parte a banilor primiţi de la compania de maşini electrice într-o încercare de a deveni profitabilă pentru prima oară de la înfiinţarea sa, relatează The Wall Street Journal, citând un memorandum al companiei Tesla.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

24.07.2018 - 14:09

În memorandum, compania Tesla precizează că fondurile sunt necesare supravieţuirii ei şi că ar reprezenta o investiţie în companie, cu scopul asigurării parteneriatul pe termen lung dintre ea şi furnizori.

Caracterizat de Tesla drept "o cerere retroactivă de discounturi pentru serviciile prestate", memorandumul are rolul de a o ajuta să iasă din seria de rezultate financiare proaste, neîntreruptă de la înfiinţarea sa, în 2003.

De altfel, în primele trei luni ale acestui an, compania a raportat cheltuieli de un miliard de dolari, deşi se confruntă cu dificultăţi în a pune pe picioare producţia Modelului 3 - a cărei producţie ar trebui să fie de 5.000 de unităţi / săptămână. Se confruntă, de asemenea, cu dificultăţi de producţie şi livrare a pieselor de schimb, precum cele din Norvegia raportate de Bloomberg.

Toate aceste probleme au dus la presiuni tot mai mari venite din partea investitorilor.

Comentarii

loading...