Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

China renunţă la taxele vamale adiţionale pe unele produse SUA

Comisia pentru Taxe Vamale din China a declarat că va exclude unele produse agricole din lista produselor americane cu taxe vamale adiţionale, precum soia şi carnea de porc, o încercare de a relaxa tensiunile dintre China şi SUA, conform EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

13.09.2019 - 19:43

China anunţase că va amâna cu un an - până în septembrie 2020- aplicarea de taxe vamale pentru 16 produse americane, taxe ce trebuia să intre în vigoare marţea viitoare. Printre bunurile care beneficiază de amânarea impunerii taxei de 25% se află produse minore, precum materiile prime necesare pentru fabricarea medicamentelor contra cancerului, iar lista a fost mărită cu produse cheie în comerţul dintre cele două puteri mondiale.

Două echipe de lucru din SUA şi China se vor întâlni săptămâna viitoare pentru reluarea negocierilor comerciale care încearcă să pună punct războiului comercial dintre cele două ţări, a anunţat vicepremierul chinez, Liu He. La întâlnirea de săptămâna viitoare, cele două delegaţii vor începe să pregătească reuniunea convocată la Washington la începutul lunii octombrie, o întâlnire ce va reprezenta una dintre ultimele oportunităţi pentru finalizarea războiului comercial ce a demarat la începutul lui 2018.

Comentarii

loading...