20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalCel puţin şase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit...

Cel puţin şase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit trei state americane

În Louisiana, numeroase case au fost distruse în oraşul Monroe. Primăria anunţase iniţial pe reţelele de socializare că au fost înregistrate pagube minore. În Mississippi, au fost confirmate 3 decese.

Serviciul Naţional de Meteorologie a transmis că în noaptea de duminică spre luni, în special în Mississippi, Alabama şi Georgia, se pot forma furtuni severe, cu rafale de vânt şi grindină.

Săptămâna trecutăm au fost emise mai multe recomandări referitoare la adăpostirea în timpul pandemiei de Covid-19. Mare parte din populaţia SUA se află în izolare.

„Nu lăsaţi coronavirusul să vă împiedice să căutaţi refugiu în cazul unei tornade”, au spus oficialii de la Societatea Meteorologică Americană. Ei au sfătuit oamenii să îşi facă planuri de adăpostire în case sau cu vecini ori familii.

Adăposturile publice din numeroase comunităţi au fost închise din cauza măsurilor de prevenţi a răspândirii Covid-19. 

Guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey, a decretat duminică stare de urgenţă, suspendând astfel măsurile prividn Covid-19, care i-ar fi împiedicat pe oameni să se adune în adăposturile publice din stat.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă