15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăInternaționalCe spectacole puteţi vedea între 25 februarie şi 13 martie la Teatrul...

Ce spectacole puteţi vedea între 25 februarie şi 13 martie la Teatrul Gong din Sibiu

Pe 25 februarie, 2 martie şi 10 martie, sunteţi invitaţi la spectacolul „Croitoraşul cel viteaz”. Regia este semnată Dan Handoreanu.

Pe scena Teatrului GONG spectacolul  croitoraşului cel mai viteaz dintre isteţi şi cel mai isteţ viteaz este repovestirea nemuritoarei cărţi a copilăriei noastre. Este o joacă făcută cu bucuria şi seriozitatea jocului, despre cum să cunoaştem, să ne cunoaştem şi să recunoaştem. Cu fantezie şi umor, cu poftă de joc, alert, cu lumini şi culori şi actualizări ironice realizatorii îşi propun un spectacol la care copiii să-şi aducă cu plăcere toţi părinţii şi bunicii.  

Piesa „Honey, Sugar and Salt” este programată luni, 28 februarie, de la ora 15:00 şi pe 4 martie, de la ora 12:00. Varianta în română a piesei, adică „Sarea-n bucate”, va avea două reprezentaţii, pe 1 şi 3 martie, de la ora 11:00.

Duminică, 27 februarie, de la ora 11:00, sunteţi invitaţi la spectacolul „Vrăjitorul din Oz”. Pe 6 martie, de la ora 11:00, este programată piesa „Puiul de lebădă”, regia fiind semnată de Monica Baldea. Pe 8 şi 9 martie, puteţi vedea spectacolul „Regele cocoşat”, în regia lui Bogdan Drăgulescu.

Duminică, 13 martie, de la ora 11:00, sunteţi invitaţi la piesa „Gagaga şi alţii ca el”.

 În perioada februarie – martie, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG găzduieşte Expoziţia ReMemoria 2, un proiect aparţinând Casei de Cultură a Studenţilor , Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău şi Muzeului de Artă „Ioan Sima” Zalău.
 
 Imaginile expuse publicului larg sunt un bogat material vizual sub formă de desene, grafica, fotografie directă şi trans-fotografie, land art şi instalaţii, care reamintesc de cercetările istorice şi arhiologice privind sit-ul de la Porolissum, Moigrad, judeţul Sălaj. Intrarea este liberă. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă