Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cazul Epstein: Prinţul Andrew afirmă că nu a știut nimic despre abuzurile sexuale

Prinţul Andrew, interogat de presa britanică pentru legăturile cu Jeffrey Epstein, a afirmat sâmbătă că nu a văzut niciodată şi nici nu a bănuit abuzuri sexuale, ne spune AFP

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2019 - 18:15

"În niciun moment din scurtul timp pe care l-am petrecut cu el nu am văzut, nu am fost martor şi nici nu am bănuit vreun comportament de gen care să fi condus la arestarea şi condamnarea sa", a afirmat Ducele de York prin intermediul unui comunicat al Palatului Buckingham. 

Al doilea fiu al reginei Elizabeta a II-a a apărat prietenia sa cu Epstein şi a ţinut să "clarifice faptele pentru a evita noi speculaţii". El a explicat că l-a întâlnit pe Jeffrey Epstein în 1999 şi că l-a întâlnit "nu de mai mult de o dată sau de două ori pe an", precizând că a locuit în "mai multe reşedinţe ale sale". Prinţul Andrew a reafirmat şi că regretă că l-a revăzut pe Epstein după eliberarea sa în 2010. Epstein executase o pedeapsă cu închisoarea după ce a fost condamnat în 2008 pentru că a condus tinere să se prostitueze în Florida. 

Acuzat de trafic de minori, Jeffrey Epstein a fost din nou arestat şi inculpat la începutul lunii iulie pentru că a organizat, timp de mai mulţi ani, o reţea formată din zeci de tinere cu care el avea raporturi sexuale în numeroase proprietăţi, în special în Manhattan şi în Florida. El a fost găsit mort pe 10 august în celula newyorkeză, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurare. 

 "Sinuciderea sa lasă multe întrebări fără răspuns", a declarat prinţul Andrew, exprimându-şi "compasiunea pentru toţi cei afectaţi de acţiunile şi atitudinea sa". "Este o perioadă dificilă pentru toate persoanele implicate şi sunt incapabil să înţeleg sau să explic stilul de viaţă al lui Jeffrey Epstein. Deplâng exploatarea oricărei fiinţe umane şi nu aş tolera, nu aş participa, nu aş încuraja un astfel de comportament". 

Comentarii

loading...