13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalCăminul de 5 stele revine din 30 aprilie la Prima TV

Căminul de 5 stele revine din 30 aprilie la Prima TV

Sâmbătă, 30 aprilie, începe un nou sezon al emisiunii „Căminul de 5 stele„.  Emisiunea realizată de Grupul de Presă Medien Holding şi Prima TV se va difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, iar reluarea este programată în fiecare marţi de la ora 9.00. 

 

Potrivit Directorului de proiect Sorina Limişcă, „Căminul de cinci stele” este: „emisiunea care ne ajută să ne tranformăm casa într-un cămin, fiind în egală măsură o producţie de divertisment, o sursă de informare, un reper educaţional şi o sursă de inspiraţie în domeniul home & deco”.  
 
 Show-ul tv îşi propune să prezinte tendinţele în amenajări interioare, proiecte de case, hobby-uri legate de grădină, bricolaj, renovări şi redecorări. Pe durata a 24 de minute telespectatorii vor urmări rubrici cu un pronunţat caracter practic, precum „lecţia de stil” sau „trucuri şi ponturi”
 
 Emisiunea va fi prezentată de Mugur Kreiss, arhitect desiger, cu o bogată experienţă în domeniul editorial home & deco. În anul 2009 Mugur Kreiss a ocupat poziţia de redactor şef la revista Domus şi în prezent colaborează  cu celelalte publicaţii din trustul Medien Holding. 
 
Căminul de 5 stele este deja un nume pe segmentul emisiunilor home & deco, fiind prezentă pe piaţă din decembrie 2006.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă