Foto: en.wikipedia.org

Bombă trimisă lui Robert de Niro, cel care voia să îi dea un pumn în față lui Trump

Poliţia din New York (NYPD) investighează prezenţa unui pachet suspect descoperit joi în Manhattan şi care se pare că a fost trimis actorului american Robert de Niro, după o serie de tentative de atacuri cu dispozitive explozive care au vizat oficiali democraţi.

Share

George Coman 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2018 - 17:20

”Vă rugăm să evitaţi zona şi să aşteptaţi sosirea poliţiei', a scris NYPD pe Twitter, preluată Agerpres. Pachetul suspect a fost descoperit joi în restaurantul care aparține actorului Robert De Niro, foarte critic la adresa preşedintelui Donald Trump. Imaginile transmise de televiziune arătau o prezenţă importantă a poliţiei în zonă. Poliţia din New York a declarat joi că pachetul suspect a fost trimis actorului Robert de Niro. Un angajat al TribeCa Productions, compania de producţie a lui De Niro, a semnalat prezenţa pachetului suspect, care a fost trimis actorului, în jurul orei 05:00 locală (09:00 GMT), a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei new-yorkeze. Poliţia a trimis la faţa locului echipa sa de deminare şi pachetul a fost transportat la centrul său de analiză din Bronx, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Pachetul este similar celor trimise marţi şi miercuri mai multor personalităţi democrate şi canalului CNN. Purtătorul de cuvânt al poliţiei nu a precizat dacă pachetul suspect conţine o bombă artizanală, ca în cazul celor trimise fostului preşedinte american Bill Clinton şi soţiei sale, fostului preşedinte Barack Obama, miliardarului filantrop George Soros, fostului ministru al justiţiei Eric Holder şi canalului CNN. Robert de Niro, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani, l-a criticat public pe Donald Trump în timpul unei ceremonii de premiere în iunie la New York, când l-a insultat pe scenă pe preşedintele american. ”Aș vrea să-I dau un pumn în față!”, a strigat atunci Robert de Niro, pe timpul campaniei electorale dinainte de alegerea lui Trump în funcția de președinte. Ulterior, după alegerea lui Trump, Robert de Niro a estimat că nu mai e un context potrivit pentru a îl lovi pe Trump.

Donald Trump i-a răspuns în același stil, numindu-l pe actorul în vârstă de 75 de ani ”un individ cu un IQ foarte mic”.

Comentarii