18.8 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăInternaționalBilete promoţionale pentru B'ESTFEST

Bilete promoţionale pentru B’ESTFEST

Primăvara vine cu veşti bune pentru fanii B’ESTFEST – biletele pentru cea de-a patra ediţie a festivalului vor fi puse în vânzare de Mărţişor, acestea putând fi achiziţionate la preţ promoţional în perioada 1-22 martie, cu 20% reducere din preţul întreg, indiferent de tipul de acces pe care îl oferă.

Festivalul B’ESTFEST va avea loc anul acesta în perioada 1-3 iulie, la iarbă verde, într-o nouă locaţie situată în nordul Bucureştiului, la 10 minute de Piaţa Presei Libere.

Primele nume confirmate în cea de-a patra ediţie a festivalului sunt Skunk Anansie şi Pendulum.  

Biletele B’ESTFEST vor fi disponibile pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces pe care îl oferă: respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces în camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.

În perioada 1 – 22 martie, biletele vor putea fi achiziţionate la preţuri promoţionale, cu 20 % reducere din preţul întreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga şi un voucher de 10 lei.

Toate festivalurile mari pun în vânzare pentru o perioadă limitată un număr de bilete la preţ redus, această promoţie numindu-se „early bird”. Conceptul se adresează celor mai înfocaţi fani ai festivalurilor, cei care cumpără întotdeauna primele bilete, fidelitatea fiindu-le astfel răsplătită cu o reducere substanţială a preţului de bilet, care în cazul B’ESTFEST este de aproximativ 20 %” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Cele mai citite

Erdogan vrea să se întâlnească cu Bashar al-Assad la ONU

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut să se întâlnească cu omologul său sirian Bashar al-Assad la New York, în marja Adunării Generale a...

Cum integrăm mobilierul din lemn masiv pentru a crea interioare unice

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Jucătoare de tenis cunoscute la pariuri

Tenisul feminin a oferit, de-a lungul timpului, partide memorabile ce nu pot fi uitate de pasionații acestui sport. Nume importante din circuitul WTA au...
Ultima oră
Pe aceeași temă