18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalPericol de explozie la bordul unui avion din Tel Aviv

Pericol de explozie la bordul unui avion din Tel Aviv

Un Electra Airways Boeing 737-400 a efectuat o aterizare de urgență de succes la Aeroportul Internațional Tel Aviv Ben Gurion după ce una dintre anvelopele sale a explodat în timpul decolării dale de la Koln.

Personalul de la aeroportul Ben Gurion a fost pus în alertă,în după-amiază de luni, ca să se pregătească pentru aterizarea de urgență a avionului cu 152 de persoane la bord. Mai mult de 100 de ambulanțe au fost pregătite și toate celelalte zboruri au fost anulate sau redirecționate.

Avionul 737 a atins pista la ora 4.25 (ora locală), folosind frânarea motorului pentru a menține presiunea de pe anvelope.

Nu au fost raportate vătămări. Înainte de aterizare, avionul a fost escortat în spațiul aerian israelian cu două avioane de luptă F-16. Piloții militari au evaluat daunele și au raportat că una dintre anvelopele din stânga aeronavei a fost distrusă.

Aeronava 737-400 este una dintre cele trei aeronave operate de Electra Airways, o companie aeriană mică din Bulgaria, fondată în 2016. Electra deține, de asemenea, două aeronave din seria Airbus A320-200.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă