13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalAteliere pentru copii, la Teatrul Naţional de Operetă, în luna mai

Ateliere pentru copii, la Teatrul Naţional de Operetă, în luna mai

Atelierele de creaţie Serile Copiilor continuă în luna mai la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, oferindu-le celor mici o serie de activităţi educative şi creative. Părinţii sunt din nou invitaţi să vină la teatru însoţiţi de copii, care pot, pe durata spectacolelor, participa la atelierele coordonate de artişti ai Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”.  

Serile Copiilor sunt destinate copiilor cu vârsta între 3 şi 8 ani şi sunt concepute pentru a facilita accesul acestora la diverse maniere de exprimare artistică, urmărind să le stimuleze creativitatea şi fantezia.  

În luna mai sunt programate următoarele ateliere:  
 – atelier de jocuri interactive, coord. Oana Rusu , pe 7 mai , oră 19.00, în timpul premierei spectacolului Rebecca
 – atelier de pictură, coord. Ruxandra Stetca, pe 14 mai, ora 19.00, în timpul spectacolului Contesa Maritza
 – atelier de muzică şi joc tradiţional românesc pe înţelesul copiilor, coord. Beatrice şi Florin Iordan, pe 8 mai, ora 19.00,  în timpul premierei spectacolului Rebecca, şi pe 15 mai, ora 19.00, în timpul spectacolului Văduva Veselă.
 – atelier interactiv de poveşti şi muzică, coord. Mioara Ifrim, pe 22 mai, ora 19.00, în timpul spectacolului Rebecca
 – atelier de dans clasic: primii paşi de balet , coord. Iulian Radoi şi Mădălina Mechenici, pe 28 mai, ora 19.00, în timpul spectacolului Rebecca
 Accesul în incinta Studioului se face cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului, în baza biletelor de intrare la spectacol (părinţii) şi la atelier.  
 Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă. Preţul unui bilet pentru copii este de 15 RON.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă