15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalAngela Merkel și-a programat o întrevedere cu președintele Turciei, Recep Erdogan

Angela Merkel și-a programat o întrevedere cu președintele Turciei, Recep Erdogan

Conflictul libian este aşteptat să domine agenda acestei vizite care urmează conferinţei internaţionale de pace pentru Libia care se desfăşoară la Berlin pe 19 ianuarie.

Merkel şi Erdogan vor discuta foarte probabil şi despre conflictul din Siria, precum şi despre situaţia din Irak şi relaţiile cu Iranul.

Problema migraţiei este de asemenea aşteptată să se regăsească pe agendă, la fel ca şi aceea a înfiinţării şcolilor turceşti din Germania dorite de Ankara.

Potrivit guvernului german, Merkel şi Erdogan vor inaugura împreună noul campus al Universităţii Turco-Germane de la Istanbul.

Şefa guvernului de la Berlin se va întâlni în Turcia şi cu membri ai societăţii civile locale, precum şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă