Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

800.000 de oameni protestează în Franța. Președintele Macron se consultă cu Guvernul

800.000 de oameni au ieșit să protesteze pe străzi, în Franța, în ultimele zile, iar președintele Macron va avea, duminică, o întâlnire cu membrii Guvernului.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.12.2019 - 10:04

Franța este amenințată cu declanşarea unei greve care va afecta traficul feroviar, inclusiv trenurile de mare viteză (TGV) precum şi metroul din Paris, iar sindicatele au anunțat, pentru marți, o nouă zi de protest în stradă.

Drept răspuns, președintele Macron i-a convocat, duminică seară, la o "reuniune de lucru", pe o serie de membri ai Guvernului, în frunte cu premierul Edouard Philippe, pentru a discuta despre proiectul de reformă a sistemului de pensii.

Anterior, premierul Edouard Philippe anunțase că va prezenta, miercuri, proiectul Guvernului care ar fi menit să unifice cele 42 de sisteme de pensii care funcționează în paralel în Franța.

Comentarii

loading...