2.3 C
București
joi, 26 decembrie 2024
AcasăGDPRStudiu: Bărbaţii au de două ori mai mulţi parteneri sexuali decât femeile

Studiu: Bărbaţii au de două ori mai mulţi parteneri sexuali decât femeile

Potrivit unui sondaj de opinie efectuat anual in Anglia, barbatii au de doua ori mai multi parteneri sexuali decat femeile.

Sondajul National al Sanatatii a scos la iveala faptul ca, in general, barbatii au cam 10 partenere sexuale, in timp ce femeile nu au mai mult de 5 parteneri. 27% din reprezentantii sexului tare au declarat ca au avut mai mult de 10 parteneri, in timp ce numai 13% din femei au sustinut acelasi lucru.

15% din femei si 17% din barbati au declarat ca au avut un singur partener sexual. O treime din barbatii intervievati au marturisit ca numarul declarat este doar o estimare, ei nefiind siguri cate partenere au avut, de fapt. Doar 17% din femei au declarat acelasi lucru.

Un sfert din femeile intervievate si-au pierdut virginitatea cand erau minore. 27% din femeile cu varste cuprinse intr 16 si 24 de ani au marturisit ca aveau 15 ani atunci cand au facut sex prima data.

Realizatorii sondajului au constatat un fenomen pe care l-au numit „pornificarea societatii”. Fetele sunt incurajate de la varste fragede sa se imbrace ca niste obiecte sexuale si isi pierd virginitatea din ce in ce mai devreme.

Doar 4% din femeile de 55 de ani au facut sex inainte sa implineasca varsta legala. Procentul creste in cazul femeilor mai tinere. 10% din doamnele de 45 de ani au facut sex inainte sa fie majore. Numarul femeilor care au facut sex prima data inainte de varsta de 16 ani este si mai mare in randul doamnelor de 35 de ani.

Citeste mai multe pe www.modista.ro

Cele mai citite

Efectul Schengen: Prețurile locuințelor din zonele de graniță explodează

Intrarea României în spațiul Schengen cu frontierele terestre, de la 1 ianuarie, aduce schimbări și pe piața imobiliară, în special în zonele de graniță....

Energia nucleară, soluția marilor companii pentru inteligența artificială

Alimentarea centrelor de date necesită cantități uriașe de electricitate, investiții pe măsură, dar și riscuri semnificative Creșterea explozivă a inteligenței artificiale (AI) determină giganții tehnologici...

București-Ilfov, regiunea cu cel mai scăzut risc de sărăcie din Uniunea Europeană

Cele mai mari riscuri de sărăcie au fost înregistrate în regiunea ultraperiferică franceză Guyane, Calabria și Sicilia Regiunea București-Ilfov este lider european în ceea ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă