12.8 C
București
luni, 14 octombrie 2024
AcasăGDPRSecretul custom made – atuul noilor colecţii de lavoare pentru spaţiile publice

Secretul custom made – atuul noilor colecţii de lavoare pentru spaţiile publice

Provocarea permanentă pentru industria amenajărilor de interior este găsirea unor modalităţi de dezvoltare armonioasă. Armonia în design înseamnă, pe de-o parte, soluţii eficiente, dar, în egală măsură, emoţie transmisă de obiect. Pentru a răspunde acestor exigenţe, cea mai eficientă soluţie este alegerea unor obiecte de design de calitate, plăcute vizual, dar care permit şi personalizarea, pentru a se integra perfect în spaţiu.

Cu un portofoliu de peste 80 de forme de bol de lavoar, 10 grupe de materiale și peste 75 de culori, KUMA poate  adauga designului emoţia de care are nevoie., fiind specializată în producerea de lavoare de băi "custom made" din materiale compozite de ultimă generație. Acest concept este menit să îndeplinească orice criteriu legat de o amenajare optimă a spaţiilor publice.

Sunt oferite soluții pentru spații de birouri, comerciale,  proiecte rezidențiale, spaţii medicale, educaționale, comerciale. Alte produse din portofoliu care întregesc soluțiile complete pentru clădirile moderne sunt blaturile de bucătării/office/recepții, glafurile pentru ferestre/balcoane, conceptele SPA și mobilierul modular marca Nordline pentru băi și bucătării. Este propus  un concept cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă o baie de utilitate publică, oferind și servicii profesionale, de la ofertare, până la perioada post garanție..

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă