-0.2 C
București
luni, 18 noiembrie 2024
AcasăGDPRGreşeli pe care le facem în timpul antrenamentelor

Greşeli pe care le facem în timpul antrenamentelor

Mişcarea şi exerciţiul fizic sunt lucruri benefice pentru organismul tău pe care ar trebui să le introduci în stilul tău viaţă. Majoritatea persoanelor care merg la antrenamente sunt persoane care sunt motivate de instructor şi colegii cu care fac sport. Există însă câteva lucruri greşite pe care le putem face:

1. Nu suntem suficient de atenţi

Mergem la sală pentru a depude efort, pentru a ne tonifia şi a face exerciţii. Adesea, ne deconcentrăm sau nu suntem foarte atenţi la indicaţiile instructorului. Este esenţial să fii prezent şi alert în timpul sportului. Asta înseamnă să auzi ce îţi zice antrenorul, să fii conştient de corpul tău şi de oamenii din sală. Nimeni nu doreşte să se accidenteze sau să fie accidentat.

2. Te grăbeşti

Să ştii că un antrenament de 45 de minute sau un interval de 60 de secunde nu va accelera dacă tu te grăbeşti şi îţi impui un ritm alert. Scopul fiecărei ore de sport este să faci exerciţiile corect şi într.un anumit ritm, nu să faci un anumit număr de reprezentări. De asemenea, trebuie să fii conştient de condiţia ta fizică şi să îţi cunoşti limitele.

3. Nu mănânci corect

Dacă faci exerciţii fizice regulate, trebuie să te alimentezi corect. Persoanele care nu mânăncă adecvat, au o rezistenţă mai scăzută, obosesc mai repede şi nu pot ţine pasul. Consumă carbohidraţi şi proteine pe care le poţi lua din diferite alimente: peşte, ouă, legume şi fructe.

4. Nu sări peste stretching!

Deşi eşti grăbit şi preferi să sari peste streching, trebuie să ştii că în timpul exerciţiilor fizice, în special cele cardio, bătăile inimii cresc şi ţi se antrenează fiecare muşchi. Timp de 40 de minute, îţi supui organismul la un efort destul de mare, aşadar răsplăteşte-l cu o sesiune de stretching.

Cele mai citite

Firmele mici, obligate să implementeze SAF-T de la 1 ianuarie. Fără softuri, nu se poate

Pentru companiile mici, aceste softuri reprezintă un demers care presupune costuri suplimentare Începând cu 1 ianuarie 2025, firmele mici din România vor fi obligate să...

Rezidențiat: Un sistem medical care strigă după ajutor

În timp ce peste 10.000 de candidați au susținut examenul de rezidențiat, România se confruntă cu un paradox cutremurător: avem un număr mare de...

Mircea Geoană, sprijinit de Sir George Iacobescu în cursa pentru președinția României

Sir George Iacobescu este singurul român înnobilat de Regina Marii Britanii pentru contribuțiile sale excepționale în domeniul caritabil, comunitar și al serviciilor financiare Mircea Geoană,...
Ultima oră
Pe aceeași temă