16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăGDPRCum se realizează şi ce efecte miraculoase are masca cu namol pentru...

Cum se realizează şi ce efecte miraculoase are masca cu namol pentru ten

Ultimele descoperiri ale Societăţii Internaţionale de Hidrologie Medicală arată că nămolurile terapecutice, precum cel de Techirghiol, au cu adevărat multe beneficii pentru ten.

Nămolul terapeutic s-a format într-o perioadă foarte lungă de timp şi conţine anumite microorganisme şi nutrienţi cu efecte miraculoase pentru corpul uman, mai ales pentru piele şi păr. Tocmai de aceea aceste nămoluri, în amestec cu apa, se folosesc în tratamente felurite pentru diferite afecţiuni.

Cum foloseşti nămolul pentru ten

În primul rând, trebuie să şti că nămolul terapeutic poate fi cumpărat şi din comerţ. Nu este vorba de argilă, pentru realizarea măştilor cu argilă, ci este vorba chiar de nămolul negru şi oarecum urât mirositor, dar atât de benefic pentru noi. acest nămol se poate găsi la reprezentanţele naturiste din întreagă Românie, fie că este vorba de nămol de la Marea Moartă sau de Techir-Ghiol.

Citeşte continuare articolului pe site-ul lyla.ro.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă