Expoziţia ECOAGRIS cu vânzare a alimentelor bio şi a produselor tradiţionale româneşti va avea loc în Parcul Bisericii Toma Cozma din Iaşi în perioadele 4-6 februarie, 18-20 februarie, 4-6 martie şi 15-17 aprilie.
Publicul va găsi aici produse din diferite judeţe ale ţării (Iaşi, Maramureş, Neamţ, Suceava, Braşov, Sălaj, Giurgiu, Constanţa, etc.) dar şi din Israel şi Ungaria: alimente bio şi produse tradiţionale (preparate din carne de porc Mangaliţa, fără colesterol, brânzeturi, prăjituri şi plăcinte de casă, sărmăluţe, miere de albine, fructe, legume, conserve, produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine; dulciuri, băuturi (pălincă naturală, vin ecologic), ceai, siropuri şi produse dietetice; produse apicole uleiuri naturale, tincturi şi extracte din plante, plante medicinale, cosmetice, produse de îngrijire personală, săpunuri naturale, detergenţi şi soluţii bio pentru casă, ambalaje ecologice .
La ediţia din 4-6 februarie, se va inaugura Atelierul gastronomic în cadrul căruia Rodica Ţiplea, producător tradiţional din Maramureş, va găti în faţa publicului larg plăcinte şi sărmăluţe după metode tradiţionale.
De asemenea, cei care implementează proiecte în agricultură, protecţia mediului, zootehnie sau industria alimentară vor putea găsi la ECOAGRIS-„Târgul pentru sănătatea ta” şi inputuri autorizate pentru agricultura ecologică (fertilizatori şi amelioratori ecologici, fertilizatori având caracter fitosanitar) sau tratamente ecologice pentru protecţia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.)