15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăGDPRAfla cum poti igieniza mai usor baia si bucataria

Afla cum poti igieniza mai usor baia si bucataria

Igienizarea cu aburi se pactica deja, de cativa ani pentru sterilizarea instrumentelor medicale, pentru sterilizarea biberoanelor şi pentru a evita folosirea substantelor chimice care au efecte daunatoare pentru organism. In plus, mirosul substantelor clasice de curatat poate deveni doar o amintire neplacuta.

Peste zece milioane de oameni din intreaga lume au descoperit eficienta produselor de curatat din gama de electrocasnice SHARK, lider mondial in curatenia cu ajutorul aburului fierbinte. Avantajele sunt esentiale: vei trai intr-un mediu mult mai curat si vei economisi bani si timp.

Portabilul Shark Portable Steam Pocket a fost creat pentru tine

Shark Portable Steam Pocket nu foloseste apa calda. El are nevoie de apa rece de la robinet pe care o depoziteaza in camera de abur instantaneu unde se creează aburul ce este apoi impins prin furtun spre laveta atasata.

Daca atasezi furtunul prelungitor la accesoriul dreptunghiular special, poti curata multiple suprafete din casa, sa patrunzi in colturi si sa freci peretele de la tavan la pardoseala. Acoperita cu una dintre cele patru lavete patentate pentru aburi, extensia functioneaza ca un servet de hartie umezit, dar curata cu puterea intensa a aburilor. Aburii nu doar dezintegreaza mizeria intarita, ci si igienizeaza in acelasi timp. Lavetele din microfibra sunt create pentru a absorbi si a aduna toata aceasta mizerie, lasand suprafetele curate si uscate in cateva secunde.

Cu Shark Portable Steam Pocket poti curata si dezinfecta usor aproape orice suprafata din casa. Si totul folosind doar apa, fara chimicale!

Portabilul Shark Portable Steam Pocket are multiple accesorii, motiv pentru care el poate fi folosit in fiecare incapere a casei!

• Laveta dreptunghiulara care curata excelent usa frigiderului, aragazul si dulapurile. Aburul iese pe toate cele patru laturi ale husei si astfel beneficiezi de o suprafata mare de curatare inainte sa trebuiasca sa folosesti alta laveta.
• Accesoriul bagheta este excelent pentru locurile greu accesibile – clante de usa, canapea sau orice alt loc pe care vrei sa-l cureti si sa-l igenizezi.
• Bagheta pentru praf se poate folosi pe jaluzele, lampadare si alte locuri greu accesibile.
• Accesoriul pentru jet pulverizeaza abur intr-un jet puternic, pentru curatare intensa.
• Mai are si un accesoriu pentru curatarea mizeriei depuse in bucatarie si in baie.
Cu dispozitivul portabil de curatare cu aburi Shark Portable Steam Pocket elimini usor grasimea din bucatarie, murdaria din baie si praful de pe mobilier, indepartezi calcarul de pe robinete si chiuvete, mucegaiul, poti curata mobila de gradina, gratarele, tapiteria, saltelele, mobila din camera copilului, inclusiv geamurile. Insotit de cele 10 accesorii, orice suprafata murdara devine impecabila.

Shark Portable Steam Pocket improspateaza chiar si hainele, iar prin puterea aburului fierbinte poate fi folosit ca fier pentru calcat vertical.

Vizionati noile produse de curatenie Shark pe www.sharkclean.ro. Puteti comanda si telefonic la numarul 021.301.72.88, cu posibilitatea de a plati in rate.

Cele mai citite

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...

Cine sunt judecătorii care au votat împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale

Curtea Constituțională a României (CCR) a acceptat o contestație împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, hotărârea fiind definitivă și eliminând-o astfel din cursa...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă