Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ești student, ai idei dar nu ai bani? Există granturi fără cofinanțare!

Uniunea Europeană oferă granturi pentru dezvoltarea unor afaceri în domenii precum IT, industria creativă, automatizări industriale ori robotică. Valoarea acestora este cuprinsă între 40.000 și 100.000 euro iar avantajul este că nu este nevoie de cofinanțare în obținerea banilor.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 03.06.2020 - 13:18

Studenții, masteranzii și doctoranzii sunt categoriile ce pot beneficia de fondurile comunitare, a anunțat Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene. Măsura face parte dintr-un program ce oferă într-o primă etapă 20 milioane euro, cu posibilitatea de creștere a sumei până la 150 milioane euro.

Suma primită este în funcție de numărul de noi locuri de muncă create odată cu dezvoltarea afacerilor iar alocarea banilor se va face prin selectarea planurilor de afaceri prezentate de beneficiari.

„Este o șansă a lor pentru ca să-și poată valorifica cunoștințele pe care le-au dobândit în timpul facultății, dar și a noastră ca țară ca să putem beneficia de cunoștințele pe care le au din timpul facultății și să le putem transfera în piață sub forma acestor planuri de afaceri și acestor business-uri pe care ei le propun pentru a fi implementate”, a declarat ministrul Marcel Boloș la Digi24.

Cererile se pot depune timp de două luni începând cu data de 15 iunie la Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman.

 

Citește totul despre:

#student

Comentarii

loading...