15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieWizz Air: Brexit este o şansă de creştere pentru linia aeriană, pe...

Wizz Air: Brexit este o şansă de creştere pentru linia aeriană, pe măsură ce concurenţa va dispărea

Váradi a adăugat că filiala Wizz Air din Marea Britanie dispune de toate permisele necesare pentru a opera zboruri între Marea Britanie şi ţările membre ale UE, precum şi alte ţări.

Transportatorul aerian, cu sediul central în Ungaria, dar cotat la Bursa de Valori din Londra, a deschis Wizz Air în Marea Britanie în 2017 pentru a asigura accesul deplin al pieţei la Marea Britanie dincolo de Brexit.

”Dacă se produce un Brexit fără acord pe 31 octombrie, nu cred că tu, în calitate de client, să realizezi asta când vine vorba de zborul Wizz Air”, a declarat Váradi, pentru Reuters.

”Posibilităţile suplimentare de consolidare ar apărea ca urmare a Brexit-ului, iar Wizz Air Marea Britanie poate deveni o platformă de consolidare în UK”, a mai explicat el. 

Totodată, el a subliniat că firma este gata să ocupe nişele libere de piaţă, în cazul în care unele linii aeriene au probleme.

”Ne-ar interesa să umplem golurile de pe piaţă dacă liniile aeriene eşuează, sau eventual să preluăm unele active şi să le folosim în platforma noastră”, mai spune Váradi.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă