Un producător german de aspiratoare inaugurează în octombrie o fabrică în Argeș

Grupul german Kärcher, lider mondial în tehnologia de curăţare, va inaugura în luna octombrie o nouă unitate de producţie în Curtea de Argeş, investiţie de 20 milioane euro, unde va produce aspiratoare.

Share

Romania libera 0 comentarii

13.05.2021 - 20:56

Nemții vor să îşi dubleze afacerile din România până în 2025, de la 23 milioane euro în 2020.

Grupul a inaugurat în 2016 la Curtea de Argeş prima unitate de producţie din România, unde fabrică aspiratoare, în urma unei investiţii de 15 milioane euro.

„În octombrie deschidem a doua unitate din Curtea de Argeş, cu o investiţie de 20 milioane euro. Investiţia primei fabrici, deschisă în 2016, a fost de 15 milioane euro. Astfel, investiţia totală se ridică la 35 milioane euro. Terenul a fost achiziţionat încă de atunci”, a declarat Lilia Sedlar, preşedinte regional Kärcher în Europa de Est.

Compania va deschide un nou magazin şi în Constanţa, ce va fi inaugurat la începutul anului viitor.

Kärcher a inaugurat recent, în Militari Shopping, cea de-a şaptea reprezentanţă din ţară, în urma unei investiţii de 80.000 euro. Aici vor fi listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic, cât şi profesionale: aparate de curăţat cu presiune, aspiratoare umed-uscate multifuncţionale, aspiratoare de geamuri, aparatele de curăţat cu aburi, aparate electrice de curăţat podeaua, produse destinate curăţarii şi întreţinerii grădinilor.

Comentarii