Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici: Bugetul va fi prezentat în CEx a PSD şi marţi va fi adoptat în Guvern

Ministrul Finanţelor va prezenta proiectul de buget în şedinţă CEx a PSD de duminică, iar marţi documetul va fi discutat şi adoptat în Guvern.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.02.2019 - 17:04

„În Cex vom face o prezentare colegilor, despre logica bugetară pe 2019 şi vedem dacă vor fi propuneri de ajustare, idei care să fie cuprinse în buget”, a spus Teodorovici. .

Ministerul spune că marţi după-amiază sau seara bugetul va ajunge în Parlament, după ce va fi adoptat de Guvern.

Ministrul Finanţelor a susţinut că este o propunere de buget „revoluţionară“. „Este o alocare financiară care sprijină foarte mult sectoare precum sănătatea şi educaţia. Este prima oară după revoluţie când nu mai suntem obligaţi să asigurăm sume de transfer de la bugetul de stat către zona de pensii”, a adăugat ministrul. El a adăugat că fiecare ordonator de credite va trebui să primească aprobari de la Ministerul Finanţelor pentru fiecare cheltuială.

 
 

 
 

Comentarii

loading...