Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tarom introduce cursa regulată Timișoara - Chișinău

Începând cu 16 septembrie, Tarom lasează o nouă cursă aviatică între România și Republica Moldova pe relația Timișoara - Chișinău.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

30.08.2018 - 14:50

Pentru început vor fi trei frecvente pe saptamana, miercuri, vineri și duminică. Prețurile pornesc de la 100 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ul www.tarom.ro.

 „Una din priorităţile de bază ale Avia Invest este diversificarea destinaţiilor de zbor pentru pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău. Călătoriile fac parte din viaţa cotidiană, fie că este vorba de afaceri sau un sejur de odihcnă, iar un zbor direct la un preţ accesibil este o necesitate în zilele noastre. Timişoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar şi universitar din România foarte important şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri. Salutăm decizia companiei Tarom de a lansa cursa directă spre Timişoara şi suntem încrezători că parteneriatul nostru nu se va opri aici”, a declarat directorul general Avia Invest, Aeroport Internațional Chișinău, Petru Jardan.

“TAROM continuă să se dezvolte. Să fie o companie prezentă pe piață, cu oferte noi, avantajoase, calitative. Am lansat cursa nouă cu numărul 10 pe acest an și nu intenționăm să ne oprim aici. Cunoaștem dorința pasagerilor din Moldova de a se conecta la spațiul European. Cu ajutorul TAROM, compania care reprezintă, poate, cel mai bine istoria românească a avitației civile, acest lucru este acum și mai facil. Pentru Timișoara, o zonă economică într-o expansiune continuă, Chișinău este o destinație valoroasă pentru a dezvolta afaceri și investiții pe termen lung. Am încredere în această nouă rută și în colaborarea cu Aeroportul Internațional Chișinău”, a declarat directorul general al Tarom, Werner Wolff.

Comentarii

loading...