6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieSTS a lansat o licitaţie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrări...

STS a lansat o licitaţie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrări de infrastructură

”Achiziţia are ca obiect proiectarea şi executia lucrărilor pentru realizarea infrastructurii de bază Centru Informatic şi Comunicaţii în scopul asigurării serviciilor asigurate de STS beneficiarilor legali”, se arată în anunţ.

Suma de 5,19 milioane euro va fi asigurată din fonduri bugetare, iar ofertanţii trebuie să facă dovada că dispun de personal de specialitate minim necesar pentru executarea contractului.

Totodată, ofertanţii trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel „secret de serviciu”, capacitate dovedită prin obţinerea avizului de securitate eliberat de unitatea specializată din cadrul STS.

”Ofertantul trebuie să facă dovada experienţei generale în activităţi de proiectare şi execuţie lucrări de construcţii similare, respectiv trebuie să fi proiectat şi executat în ultimii cinci ani, calculaţi până la data limită de depunere a ofertei, de „infrastructuri de baza Centru Informatic şi Comunicaţii” celor care fac obiectul achiziţiei, în valoare cumulată de minim 3 milioane euro fără TVA”, se arată în anunţ.

Tipul procedurii este cerere de ofertă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 noiembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă