Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Românii cumpără tot mai multe motociclete și ATV-uri

Românii au cumpărat tot mai multe motociclete și ATV-uri în primele zece luni ale anului 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.11.2020 - 18:04

Românii au cumpărat tot mai multe motociclete și ATV-uri în primele zece luni ale anului 2020, relevă datele centralizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA).

Astfel, pe ansamblu, piaţa moto din România a înregistrat o creştere de 22,8 la sută de-a lungul primelor zece luni ale anului 2020, faţă de vânzările raportate în aceeaşi perioadă din anul precedent.

La această categorie de vehicule, cea mai mare creștere (46 la sută) s-a remarcat pe segmentul de ATV-uri. Motocicletele tradiționale au marcat o creștere de vânzări de 9,3 la sută, iar scuterele au marcat o scădere cu 9 la sută.

Comentarii