Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Radioul public: peste o sută de șefi, datorii de 33 de milioane de lei

Societatea Română de Radiodifuziune, cel mai mare trust media din România, a ajiuns într-un colaps financiar și administrativ fără precedent din cauza managementului catastrofal, afirmă un comunicat transmis de Alexandru Muraru, membru al Consiliului de Administrație.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2020 - 16:33

"Societatea Română de Radiodifuziune, cel mai mare trust media din România, se află în colaps financiar și administrativ fără precedent din cauza managementului catastrofal al președintelui Georgică Severin, membru PSD", susține un comunicat de presă transmis, miercuri, de Alexandru Muraru, membru al Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

Potrivit acestui comunicat, Radioul Public are la ora actuală "un deficit de aproximativ 33 milioane de lei (credite de angajament, credite bugetare și necesarul pentru indexarea salarială la nivelul ratei anuale a indicelui inflației stabilit de INS)".

Potrivit unor relatări din presă, funcțiile de conducere din SRR au crescut la peste 100 sub mandatul exercitat de Georgică Severin. Pe de altă parte, Georgică Severin ar avea, în calitate de președinte al SRR, un "salariu de 7000 euro, mai mare decât președintele României", afirmă comunicatul transmis de Alexandru Muraru.

Comentarii