Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD, la guvernare, știa că nu pot crește pensiile cu 40 la sută, susține ministrul Cîțu

PSD, chiar atunci când era la guvernare, știa că nu poate crește pensiile cu 40 la sută, a declarat, marți, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2020 - 18:27

PSD, chiar atunci când era la guvernare, știa că nu poate crește pensiile cu 40 la sută, a declarat, marți, la Iași, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

"N-a avut nici PSD-ul bani să facă aşa ceva. Am cu mine documentul pe care l-a aprobat în guvern anul trecut prin care Guvernul PSD recunoştea că nu poate să crească pensiile decât eşalonat şi se propunea în guvern, înainte să pice guvernul, o reeşalonare a pensiilor pentru că nu-şi permiteau să facă creşterea cu 40 la sută", a declarat ministrul Florin Cîţu (PNL).

"Anul trecut când am venit la guvernare erau facturi neplătite de trei patru ani de zile. Erau trei miliarde de lei stoc pentru concediile medicale neplătite. Erau patru miliarde la PNDL, erau bani la rambursarea TVA. Erau miliarde de lei la Start Up Nation, program pe care PSD l-a implementat şi nu l-a plătit. A trebuit să plătim un miliard de lei în noiembrie anul trecut. Toate acele facturi le-am plătit noi", a susținut ministrul Cîțu.

Comentarii