Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul invită firmele să investească în zona Brăila - Galați, unde se construiește noul pod

Premierul Orban a declarat, miercuri, la Brăila, cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o pe şantierul viitorului pod peste Dunăre, că această lucrare va creşte atractivitatea României şi va atrage investitori.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

10.06.2020 - 18:32

"Această investiţie serveşte nu numai arealului metropolitan Brăila-Galaţi. Această investiţie va asigura o legătură mai bună între portul Constanţa şi nordul Europei, va creşte atractivitatea României, va creşte potenţialul de dezvoltare", a susținut premierul Ludovic Orban.

"Pentru dezvoltarea rapidă a zonei Brăila-Galaţi, este absolut necesară conectarea la toate coridoarele de transport. Proiectele care sunt în curs de realizare vizează conectarea la Coridorul IV Pan-European Constanţa-Nădlac, prin intermediul drumului expres care se duce de la pod spre Tulcea şi Constanţa. De asemenea, există două drumuri expres, care vor asigura conectarea arealului metropolitan Galaţi-Brăila la Coridorul IX de transport Pan-European la axa nord-sud", a mai precizat șeful Guvernului.

Comentarii

loading...