6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomiePlanul de relansare al Guvernului Orban ar fi plagiat din programul de...

Planul de relansare al Guvernului Orban ar fi plagiat din programul de guvernare al PSD

“Este evident că este copiat programul, vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea, este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a susținut liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

Declarația acestuia se referă la Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică “Reclădim România”, pe care premierul Orban îl va prezenta miercuri seară, în prezența președintelui Klaus Iohannis și a unor ambasadori acreditați la București.

“Modelul de dezvoltare a României bazat doar pe consumul populaţiei, determinat de politicile pro-ciclice ale guvernărilor anterioare, trebuie schimbat într-un nou model de creştere economică axat pe: stimularea şi dezvoltarea capitalului autohton şi a competitivităţii companiilor româneşti, investiţii în domenii strategice ale infrastructurii publice, transformarea digitală a economiei şi a administraţiei publice, pregătirea economiei pentru noua revoluţie tehnologică, tranziţia către o economie durabilă”, menționează programul economic pe care-l lansează, miercuri, Guvernul Orban.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă